Čokoládová pena je u nás podávaná v 100ml pohárikoch. Jej chuť okrem čokolády dopĺňa kvalitný rum a vanilka. Na výber máte z dvoch možností a to: klasik a deluxe.
Klasik - plný pohárik čoko peny dozdobený čerstvým ovocím.
Deluxe - sušienkový základ, vrstva čoko peny, dozdobená bonbónmi ferrero rocher.
Cheesecake asi nikomu predstavovať netreba. Stačí teda len krátke zhrnutie - základ tvorí sušienková vrstva, vláčnu strednú vrstvu pripravujeme z mascarpone a vrch polievame podľa vami zvolenej príchute. V tejto pohárikovej forme sa skvelo hodí na candy bary, či záhradné oslavy, kde netreba servírovať dezerty na tanieriky.
Panna cotta je pôvodom taliansky dezert, tvorený jedmnou smotanovou vrstvou s pridaním vanilky, ktorá ideálne chutí s akoukoľvek ovocnou zložkou. Podávame ju v 100ml pohárikoch a je tak skvelou voľbou na candy bary, či záhradné oslavy, kde netreba dezerty servírovať na tanierikoch.
Tiramisu je taliansky dezert pôvodom z Benátok. Tvoria ho striedajúce sa vrstvy piškót (nasiaknutých zmesou kávy a amareta) a vrstvy krému z mascarpone. Celý dezert je bohato poprášený kakaom. V originál receptúre sa používajú surové vajíčka, ktoré sme z nášho receptu pre bezpečnosť odstránili.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.